CENTRALNI KUHALNI
BLOKI COOKINOX

Centralni kuhalni bloki raznovrstnih dizajnov izdelani iz prvovrstnih materialov ter z vgrajenimi termičnimi elementi najvišjega kakovostnega razreda. Vsak Cookinoxov kuhalni blok je unikaten tako po obliki kot po konfiguraciji. Pri zasnovi vsakega posameznega kuhalnega bloka v celoti upoštevamo želje in zahteve stranke, katerim le-tega kasneje skozi konstrukcijo v celoti prilagodimo.

Več

Elegance line H1 – Hygen H2 – Hygen H3 – Hygen

INOX Gostinsko
POHIŠTVO

Inox pohištvo podjetja Cookinox je v celoti izdelano po naročilu – željah stranke. Izdelano je lahko v eni od naslednjih različic: Linija ELEGANCE ali po standardu DIN18865-9 (H1, H2 ali H3). V vseh DIN različicah so spodnji deli – podstavki pultov popolnoma zavarjeni in s higienskega vidika zagotavljajo možnost vzdrževanja najvišjega nivoja higiene v kuhinji. Poleg higienskega vidika je zelo pomemben tudi vidik velike robustnosti – vzdržljivosti opreme na dolgi rok. …

Več

Elegance line H1 – Hygen H2 – Hygen H3 – Hygen

HLAJENI PULTI
ZA PIJAČE

Hlajeni pulti za pijače Cookinox so lahko različno opremljeni. Izbirate lahko med vrati ali predali, ki so opremljena s steklom, inox ali dekorativno površino. Vrata ali ličnice predalov so lahko opcijsko barvane v barvo po izboru kupca. Hlajeni pulti lahko vsebujejo hlajeni bazeni za led in pijače ter cocktail enote. Predali so opremljeni s prečkami za preprečevanje padanja steklenic Pulti za pijače s steklenimi vrati in ličnicami predalov so opcijsko opremljeni z ambientalno osvetlitvijo notranjosti.

Več

HLAJENI in
ZAMRZOVALNI
PULTI ZA HRANO

Vsi hladilni elementi izdelani v našem podjetju so v celoti izolirani z brizganim polivretanom (z dvokomponentno poliuretansko peno), ki zagotavlja najvišjo stopnjo izolativnosti. Magnetna tesnila vrat in predalov so izdelana iz mehke silikonske gume, ob iztrošenosti pa jih je možno zamenjati brez uporabe orodja. Vsa vratna krila so opremljena s samozapornimi tečaji, predali pa z vodili najkakovostnejšega, svetovno priznanega proizvajalca Fulterer.

Več