KUHALNI BLOKI
“A la Cookinox”

Kuhalni bloki raznovrstnih dizajnov izdelani iz prvovrstnih materialov ter z vgrajenimi termičnimi – kuhalnimi elementi najvišjega kakovostnega razreda. Vsak Cookinox kuhalni blok je unikaten tako po obliki kot po konfiguraciji. Pri zasnovi vsakega posameznega kuhalnega bloka v celoti upoštevamo želje in kuharskih Šefov, katerim le-tega kasneje skozi konstrukcijo v celoti prilagodimo.

Več

Linija ELEGANCE  –  Linija H2 LIGHT  –  Linija Din H1  –  Linija Din H2  –  Linija Din H3

INOX GOSTINSKO
POHIŠTVO

Inox pohištvo podjetja Cookinox je v celoti izdelano po naročilu – željah stranke. Izdelano je lahko v eni od naslednjih različic: Linija ELEGANCE ali po standardu DIN18865-9 (H1, H2 ali H3). V vseh DIN različicah so spodnji deli – podstavki pultov popolnoma zavarjeni in s higienskega vidika zagotavljajo možnost vzdrževanja najvišjega nivoja higiene v kuhinji. Poleg higienskega vidika je zelo pomemben tudi vidik velike robustnosti – vzdržljivosti opreme na dolgi rok. …

Več

Linija ELEGANCE  –  Linija H2 LIGHT  –  Linija Din H1  –  Linija Din H2  –  Linija Din H3

HLADILNI PULTI
ZA PIJAČE

Hladilni pulti za pijače Cookinox so lahko raznih izvedb tako po konfiguraciji samega hladilnega sistema kot po konfiguraciji vgrajene opreme. Izbirate lahko med vrati ali predali, ki so lahko v celoti inox ali v kombinaciji z izolativnim steklom, lahko pa so izvedeni tudi z dekorativno oblogo po izboru kupca. Hladilni pulti so lahko opcijsko tudi lakirani v barvo po izboru kupca. Hladilne pulte lahko dodatno opremimo z bazeni za led in hlajenimi bazeni za pijače, kot tudi s samostojnimi cocktail enotami. Predali so opremljeni s prečkami za preprečevanje premikanja in padanja steklenic med odpiranjem in zapiranjem, ko le-ti niso polno napolnjeni. Hladilni pulti za pijače s steklenimi ličnicami vrat in predalov so opcijsko opremljeni z ambientalno LED osvetlitvijo notranjosti.

Več

HLADILNI in
ZAMRZOVALNI
PULTI ZA HRANO

Vse komore hladilnih pultov, kot tudi ličnice vrat in predalov ter vsi hladilni bazeni izdelani v našem podjetju so v celoti izolirani z brizganim poliuretanom (z dvokomponentno poliuretansko peno), ki zagotavlja najvišjo stopnjo izolativnosti. Magnetna tesnila vrat in predalov so izdelana iz mehke silikonske gume, ob iztrošenosti pa so zamenljiva brez uporabe orodja. Vsa vratna krila so opremljena s samozapornimi tečaji kar povečuje energetsko učinkovitost hladilnega sistema, predali pa so izvedeni z najkakovostnejšimi vodili, svetovno priznanega proizvajalca Fulterer.

Več