COOKINOX
celovite
storitve

celovita STORITEV

Visoko zmogljive kuhinje odražajo kombinacijo brezhibne integracije potreb uporabnikov in vrhunske opreme. Cookinox tim strokovnjakov je visoko usposobljen in izkušen tako za projektiranje kot proizvodnjo velikih sistemov, kuhinj in druge gostinske opreme tako v javnih ustanovah kot manjših bistro kuhinjah in lokalih za strežbo pijač. Z željo, da uporabniku zagotovimo energijsko učinkovito delovno okolje in optimizirane procese dela, skušamo pomagati pri bolj donosnem delu in večjem zadovoljstvu tako strank kot gostov.

Pri načrtovanju in proizvodnji vaše profesionalne gostinske opreme upoštevamo vse razpoložljive prostorske kapacitete, ergonomijo, mobilnost in udobje zaposlenih, energetske parametre in fleksibilnost. Stalna povezanost s svetom kulinarike nam pomaga spoznavati najboljše prakse vodenja sodobne kuhinje, ki se skozi naše procese preslikajo v optimalne rešitve. Tako vam nudimo najboljšo rešitev, ne glede na vrsto in zahtevnost gostinske opreme.

Našim strankam pomagamo opravljati delo v skladu z zelenimi in trajnostnimi trendi delovnih procesov, s čimer zmanjšamo njihov ogljični odtis in ponudimo izdelke, ki so ustvarjeni z večjo učinkovitostjo, manjšo porabo vode, energije in ostalega potrošnega materiala.

Ne glede na velikost (ali majhnost) vašega projekta je lahko upravljanje profesionalne kuhinje in gostinske opreme zahtevno v smislu nadzora porabljenega časa, dela in denarja. Z našimi inovativnimi rešitvami Vam omogočamo, da jih vse učinkovito uporabljate.

Sodelovanje z naročnikom pričnemo na uvodnem sestanku, kjer se skupaj pogovorimo o vaših željah in zahtevah. Na podlagi vseh pridobljenih informacij se lotimo izdelave vaše nove kuhinjske in gostinske opreme v skladu z vsemi trendi, seveda pa tudi zakonskimi omejitvami in predpisi. Po združitvi vaših želja in naših predlogov dobimo popolno sliko in razumevanje o tem, kaj iščete, v kakšnem roku in po kakšni ceni.

Od tu dalje se lotimo izdelave podrobnega projektnega načrta, kjer je poudarjeno sodelovanje z izvajalci gradbenih in inštalacijskih del, ki izvajajo dela na vaši lokaciji tako, da vam vodja projekta, ki je vaš glavni stik z nami, poda svoja mnenja, predloge in predpise v zahtevanem in realnem času ob vsakem pomembnem mejniku v gradnji ali namestitvi vaše nove kuhinje.

Po uspešnem projektiranju in izbiri naprav ter opreme, ki jo lahko izdelamo po meri, je na vrsti montaža. Strokovna ekipa monterjev in hladilnih tehnikov izvede montažo hitro in učinkovito, zagone naprav izvede s posebno pozornostjo, z veseljem pa vas in vašo ekipo pouči o vseh pomembnih vidikih uporabe naprav.

Po predaji ključa poskrbimo za Vas z rednimi in preventivnimi servisi ter vam takoj priskočimo na pomoč v primeru okvar, redno vas oskrbujemo s potrošnim materialom in čistili za vse naprave ter čiščenjem dobavljene opreme.

Če nam prepustite, da uredimo vse potrebno za pravočasen zagon vaše nove kuhinje, imate čas, da se posvetite svojemu konceptu, ekipi, posodi in vsem ostalim nalogam, ki jih imate pri gradnji ali prenovi restavracije.

Verjamemo, da smo zaupanja vreden partner pri ustvarjanju kulinarične izkušnje, ki si jo bodo vaši gostje še dolgo zapomnili, hkrati pa se bodo z veseljem vračali. Tako kot želimo, da se vaša ekipa z veseljem vrača k delu v kuhinji, ki jo ustvarjamo z vami.