Upravljanje
kakovosti

SKRB ZA KAKOVOST

in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejši vodili v našem podjetju.
Skrbimo tako za kakovostno delovanje proizvodnje in izvedbo celotnih projektov kot tudi za varnost zaposlenih, okolja in informacij.
To zagotavljamo z integriranim sistemom vodenja.

Certifikati

Brinox d.o.o. vzdržuje integriran sistem vodenja, certificiran s strani TÜV SÜD, ki vključuje zahteve mednarodnih standardov
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001
Integriran sistem vodenja vključuje zahteve smernic dobrih praks (cGxP, ISPE).

Brinoxovi izdelki so načrtovani in izdelani v skladu z zahtevami za tovarniško kontrolo proizvodnje po standardih:
EN ISO 3834-2, EN 1090-1, EN 12732 (A through D), ASME Section VIII, Division 1, ASME BPE 2000, EN 1090-1 , AWS D 18.1 and AWS D 18.2

Za proizvodnjo tlačne opreme je Brinox pridobil certifikate po:
ASME Certificate Type U, AD 2000-Merkblatt HP0 / EN 13445-4 / in EN ISO 3834-2, PED 2014/68/EU

Varilski postopki so certificirani po standardu ISO 15614-1.

Kakovost in funkcionalnost naših izdelkov potrjujejo tudi priznani certifikacijski organi:
Praevena AG, EHEDG, ATEX.

Kontrola kakovosti

Naš cilj so kakovostni izdelki in zadovoljne stranke, zato je kontrola kakovosti pomemben del proizvodnega procesa, zlasti zaradi velike specifike izdelkov. Zagotavljanje kakovosti se v proizvodnem procesu izvaja skozi več faz, ki vključujejo: vhodno kontrolo, vmesne kontrole v proizvodnem, procesu in končno kontrolo izdelkov.

Strokovna usposobljenost

V proizvodnjo vključujemo vrhunsko usposobljene izvajalce, ki imajo pridobljene certifikate za varilce in za operaterje varjenja. Projektanti in konstrukterji procesnih sistemov in opreme pri svojem delu uporabljajo 3D modelirnike in so strokovnjaki za dimenzioniranje procesne gostinske opreme po klasičnih metodah. Usposobljeni so za pripravo tehnične dokumentacije za izdelavo nevtralne, hladilne in termične opreme.

Ekipo za avtomatizacijo procesov sestavljajo inženirji z večletnimi izkušnjami na področju procesnega vodenja, s poznavanjem različnih programskih orodij in IT tehnologij za vodenje procesov. Prav tako obvladajo področja ustreznih regulativ, priporočil in standardov.